wie zijn wij

Wij zijn enthousiaste muziek- en videomakers met een grote passie en veel ervaring in het schrijven van muziek en maken van muziekvideo’s. Alles wordt in-house gedaan en gemaakt zodat we de kosten laag kunnen houden. We hebben studio’s in Amsterdam (NL), Brecht (B) en Antwerpen (B).

waarom met ons werken

Omdat dit werk onze passie is. Dat betekent voor jou dat wij meer doen dan je verwacht. We luisteren goed naar je wensen en denken mee. En we doen altijd dat extra stapje om er een fantastische video van te maken.

als je vragen hebt

Indien je nog vragen hebt laat ons dat weten. Mail ons, bel ons, whatsapp ons. We staan je graag te woord. Communicatie en service staat hoog in ons vaandel.

TUNGSTEN STUDIO

Voor het grotere werk, full bodysuits, groepen etc werken wij samen met Tungsten Studio’s. Een fantastische green screen studio vlakbij Amsterdam waar je alle kanten op kunt voor je video productie. 

Aanwezig is: ​

geluidsdichte studio
1 x 200m2  chroma-key studio
U-limbo 10m x 8m x 4m
24 x LED 120 x 30 tungsten (3KK)
3 x 32 amp
auto/bestelbus toegankelijk
vrij parkeren
meerdere loading docks
keuken
make-up ruimte
wi-fi
catering
douche
grip, licht, camera

letsmakeyoursong -opname/edit

Wij van letsmakeyoursong doen de videoshoot, opnames en edit. We komen allemaal uit de muziekwereld, spelen in bands en zijn muziekproducent. 

Kijk voor meer info op: www.letsmakeyoursong.nl

apparatuur

Wij gebruiken de meest up-to-date apparatuur. We werken met een Canon DSLR camera, een GoPro Hero en de nieuwste DJI Spark cameradrone.

social media

Kijk ook eens op onze Facebookpagina en Instagram voor meer voorbeelden, het laatste nieuws en foto’s. En hier kun je je abonneren op ons leuke Youtube-kanaal.

muziekproductie

Ben je niet tevreden over je lied? Zoek je een producer die ernaar kijkt? Zoek je een tekstschrijver? Of een goede betaalbare studio? Kijk dan bij onze andere website: www.letsmakeyoursong.nl

als je vragen hebt

Indien je nog vragen hebt laat ons dat weten. Mail ons, bel ons, whatsapp ons. We staan je graag te woord. Communicatie en service staat hoog in ons vaandel.