groen van jaloezie

Voor de nieuwe single van Iwan Bockkom hebben we deze vrolijke video gemaakt. Opgenomen in de kleine green screen studio. In de edit hebben we er een tekenfilm-achtige sfeer aan gegeven.

iven rap

We hebben deze video opgenomen in een grote green screen studio. Daarna de edit gedaan met visuals op de achtergrond. De vormen zijn speciaal uitgekozen door Iven.

madita

Voor Madita hebben we deze video gemaakt van haar nieuwste single. Op het strand met videodrone beelden. De muziekproductie is gedaan door www.letsmakeyoursong.nl 

PANTHERA

We hebben de video van het Nederlandse duo Panthera gemaakt voor hun nieuwste single. Middelgrote green screen. Alle effecten zijn later toegepast.

eddy ouwens

Voor de legendarische zanger/producer Eddy Ouwens hebben wij deze video gemaakt. Eddy heeft meer dan 10 miljoen platen verkocht en schreef bijvoorbeeld ‘Dingedong’ waarmee hij het Eurovisie Songfestival won. 

iwan

Het lied ‘Tegen beter weten in’ heeft Iwan zelf geschreven. Wij hebben op locatie deze video met hem gefilmd met  stemmingsvolle beelden die de inhoud versterken.

turkse zanger

Voor een bekende Turkse zanger hebben we dezegrote greenscreen gemaakt. Inmiddels is de video meer dan 2 miljoen keer bekeken op zijn kanaal.

carnaval

Voor het bekende carnavalsduo Happy Ouwer hebben we deze vrolijke video gemaakt. In de grote greenscreen met special effects.

erik adams

Voor de nieuwe single van Erik Adams hebben we deze kleine greenscreen video gemaakt. Alles binnen drie dagen, opnames  en de edit.

fox

Voor de zanger Fox Grave hebben we deze video gemaakt. De shoot was in de grote greenscreen studio. De edit met achtergronden, effecten en kleurcorrectiectie.

how will i know

Voor Iwan hebben we deze stemmingsvolle simpele video (budget video) gemaakt met twee shoots in de kleine green screen studio.

edit video

Voor storm records hebben we deze video gemaakt. Zij hebben zelf het beeldmateriaal aangeleverd (iPhone). Wij hebben de edit gedaan.

koen

Koen schrijft zelf teksten. De tekst van dit lied heeft hij gemaakt. Wij hebben deze vrolijke video gemaakt in de kleine green screen studio. Met dit frisse zomerse lied als resultaat.

push it

Voor een vrolijke familie hebben we deze compilatie video gemaakt. Gedeeltelijk met green screen en gedeelte met door hun zelf gemaakte beelden. Deze video is de budget-variant.

spice girls

Lisa was jarig en kreeg deze video als kado van haar vrienden. Ze is gek op de Spice Girls en wilde al heel lang deze video maken. En dat hebben we voor haar gedaan in de grote greenscreen studio. 

just ann

Annemarie heeft zelf deze tekst geschreven. Wij maakten deze video met drie shoots in de kleine green screen studio.

SHAYA

Voor Shaya hebben we deze 1-shot-video gemaakt. De video is in 1 keer opgenomen en later hebben we de inkt-effecten toegepast. Alles moest in 1 dag klaar, dus ‘middags opnames, avonds klaar.

gratis video

Als je een opnamesessie komt doen bij www.letsmakeyoursong.nl krijg je een gratis youtube registratie zoals hierboven erbij. Gratis dus!

neem je lied ook bij ons op

We hebben drie fantastische studios tot je beschikking. In Amsterdam, Brecht (B) en Antwerpen (B).