groen van jaloezie

Voor de nieuwe single van Iwan Bockkom hebben we deze vrolijke video gemaakt. Opgenomen in de kleine green screen studio. In de edit hebben we er een tekenfilm-achtige sfeer aan gegeven.

iven rap

We hebben deze video opgenomen in een grote green screen studio. Daarna de edit gedaan met visuals op de achtergrond. De vormen zijn speciaal uitgekozen door Iven.

madita

Voor Madita hebben we deze video gemaakt van haar nieuwste single. Op het strand met videodrone beelden. De muziekproductie is gedaan door www.letsmakeyoursong.nl 

PANTHERA

We hebben de video van het Nederlandse duo Panthera gemaakt voor hun nieuwste single. Middelgrote green screen. Alle effecten zijn later toegepast.

eddy ouwens

Voor de legendarische zanger/producer Eddy Ouwens hebben wij deze video gemaakt. Eddy heeft meer dan 10 miljoen platen verkocht en schreef bijvoorbeeld ‘Dingedong’ waarmee hij het Eurovisie Songfestival won. 

voices

Voor de eerste single van deze zangeres hebben we deze video op locatie in Amsterdam gemaakt. 

turkse zanger

Voor een bekende Turkse zanger hebben we dezegrote greenscreen gemaakt. Inmiddels is de video meer dan 2 miljoen keer bekeken op zijn kanaal.

carnaval

Voor het bekende carnavalsduo Happy Ouwer hebben we deze vrolijke video gemaakt. In de grote greenscreen met special effects.

SAXOFOON

Voor een saxofonist hebben we deze dynamische video gemaakt. De opnames waren met ons middelgrote groenscreen. De edit waren met 5 layers.

band op locatie

Voor deze band hebben we deze clip op locatie gedaan. In Amsterdam op het NDSM terrein. Lekker rauw en snel gemonteerd.

knetterzat

Ton had een leuk idee voor een carnavalskraker. Wij hebben hem geholpen met de muziekproductie en hebben de video gemaakt.

mike

Voor Mike en zijn nieuwste single hebben we deze budget video gemaakt. Opnames en edit op 1 dag.

fox

Voor de zanger Fox Grave hebben we deze video gemaakt. De shoot was in de grote greenscreen studio. De edit met achtergronden, effecten en kleurcorrectiectie.

selim

Voord e Turkse zanger Selim hebben we deze basis video op locatie in Amsterdam Westerpark gemaakt. In de regen. De video is meer dan 1 miljoen keer bekeken inmiddels.

edit video

Voor storm records hebben we deze video gemaakt. Zij hebben zelf het beeldmateriaal aangeleverd (iPhone). Wij hebben de edit gedaan.

koen

Koen schrijft zelf teksten. De tekst van dit lied heeft hij gemaakt. Wij hebben deze vrolijke video gemaakt in de kleine green screen studio. Met dit frisse zomerse lied als resultaat.

de kleine tuin

Voor Kindercentrum De Kleine Tuin hebben we deze feestelijke video gemaakt. We hebben ter plekke het lied ook opgenomen en later gemixt.

spice girls

Lisa was jarig en kreeg deze video als kado van haar vrienden. Ze is gek op de Spice Girls en wilde al heel lang deze video maken. En dat hebben we voor haar gedaan in de grote greenscreen studio. 

selim

Voor zanger Selim hebben we verschillende video’s gemaakt. In deze track zat veel instrumentaal. Hiervoor hebben we bijpassende, rechtenvrije, beelden uitgezocht en gebruikt.

dans met z'n allen

Deze vrolijke video hebben we gemaakt voor Sonya. De kids hadden een leuke choreo ingestudeerd dus werd er uitgeweken naar de grote green screen studio. En dat werd heel gezellig  🙂

corona tijd

Deze sportschool vroeg of wij een video wilde maken voor hun klanten tijdens de corona tijd. Ze hebben een choreo ingestudeerd en de video opnames zelf gemaakt. Wij hebben het lied opgenomen.

just ann

Annemarie heeft zelf deze tekst geschreven. Wij maakten deze video met drie shoots in de kleine green screen studio.

SHAYA

Voor Shaya hebben we deze 1-shot-video gemaakt. De video is in 1 keer opgenomen en later hebben we de inkt-effecten toegepast. Alles moest in 1 dag klaar, dus ‘middags opnames, avonds klaar.

gratis video

Als je een opnamesessie komt doen bij www.letsmakeyoursong.nl krijg je een gratis youtube registratie zoals hierboven erbij. Gratis dus!

neem je lied ook bij ons op

We hebben drie fantastische studios tot je beschikking. In Amsterdam, Brecht (B) en Antwerpen (B).