budget video

Voor diegene die een klein budget hebben, hebben we een low budget oplossing. We maken een greenscreen videoshoot bij ons met maximaal 4 takes. Die editen wij tot een leuke video. Eventueel maak je zelf, op je iPhone, je computer o.i.d. opnames van je band of jezelf. Deze beelden kunnen wij combineren met een indoor shoot voor het greenscreen. Zo krijg je voor een klein bedrag een persoonlijke video.

MEER INFO / BESTEL

GREEN SCREEN

We maken een shoot op een binnenlocatie met een greenscreen. Dat is een groot groen scherm waarbij in een later stadium beelden worden toegevoegd. Dat gebeurd op onze locatie in Amsterdam Westerpark. We werken samen het idee uit en dat wordt in de edit gevormd. De shoot duurt 1,5 uur. Voor full bodyshots en groepen wijken we uit naar de grote green screen studio. Hier zitten meerkosten aan verbonden.

MEER INFO / BESTEL

OP LOCATIE

We maken een video op locatie naar keuze. Dat kan een binnen- of buitenlocatie zijn. We werken samen het idee/verhaal uit en dat word in de edit gevormd. Genoemde prijs is vanaf en afhankelijk van je wensen, binnen/buiten locatie, aantal deelnemers/shoots en edit-uren. 

MEER INFO / BESTEL

KIJK OOK EENS OP ONZE WEBSITE WWW.LETSMAKEYOURSONG.NL