Is betalen via jullie website veilig?

Ja de betaling is 100% veilig. Betalen gaat met iDeal. Dat gaat via je eigen bank.

Hoe neem ik contact op?

Dat kan via email, en telefoon. We staan je graag te woord met alle vragen die je hebt.

Ik wil wat anders dan jullie pakketten. Kan dat?

Als je iets anders op muziek/videogebied wilt en dat niet op deze website vindt, bel ons even. Wij maken bijvoorbeeld ook muziek voor korte films, reclames en soundbites. En daarnaast instructiefilms en videoregistraties.

Wat is geefeenliedkado.nl?

Bij www.geefeenliedkado.nl kun je kadobonnen bestellen voor opnames en alle andere diensten die wij hier aanbieden.

Krijg ik een voorbeeld voordat ik bestel?

Ja. Als je een cover bestelt maken we eerst een klein stukje als voorbeeld. Pas nadat je ingestemd hebt met de ingeslagen weg/stijl etc betaal je.

Kan ik korting krijgen?

Ja hoor, je kan korting krijgen als je meerdere diensten afneemt. Zo krijg je 25% korting op het maken van een video als je een nummer door ons laat schrijven en dat bij ons opneemt. Ook als vaste klant krijg je korting op je volgende project.

Ik heb zelf een backingtrack. Kan dat?

Ja hoor natuurlijk. Lever je muziek 2 dagen van tevoren aan, dan zetten wij hem al klaar als je opnames komt maken.

Moet ik kunnen zingen?

Een beetje is wel handig. Maar ook als je niet zeker bent van of je stem voldoet, kun je komen. Wij hebben apparatuur om je stem zuiverder te laten klinken. Geen zorgen dus.

Hoe zit het met de rechten?

Wanneer je een eigen lied laat maken liggen de auteursrechten bij degene die de tekst/muziek maakt. Als je dus zelf de tekst gemaakt hebt blijven de rechten van de tekst bij jou, de muziek bij ons. Als je een cover laat maken blijven de rechten bij de schrijver/publisher. Voor persoonlijk gebruik hoef je geen toestemming te vragen.